top of page

Sat, Mar 09

|

Hybrid, länk kommer senare.

Välkommen till SLMA:s Årsmöte 2024!

Vi är glada att bjuda in dig till årets höjdpunkt för SLMA:s årsmöte 2024. Detta årliga evenemang är en möjlighet för oss att samla medlemmar och intressenter för att reflektera över det gångna året och planera för framtiden.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Välkommen till SLMA:s Årsmöte 2024!
Välkommen till SLMA:s Årsmöte 2024!

Tid och plats

Mar 09, 2024, 12:00 PM – 4:00 PM

Hybrid, länk kommer senare.

Om evenemanget

Vi är glada att bjuda in dig till årets höjdpunkt för SLMA - vårt årsmöte 2024. Detta årliga evenemang är en möjlighet för oss att samla medlemmar och intressenter för att reflektera över det gångna året, planera för framtiden och välja de personer som kommer att leda föreningen framåt.

Datum: 9 mars 2024 Tid: 12:00 Plats: Hybrid, Länk kommer ut i ett separat meddelade till de anmälda. 

Agenda:

  1. Öppning och välkomsthälsningVi inleder mötet med en kort öppning och hälsning från SLMA:s ordförande.
  2. Genomgång av verksamhetsåret 2023Vi tar en titt tillbaka på de olika aktiviteter och initiativ som SLMA genomfört under det senaste året. Detta inkluderar evenemang, utbildningar, och samarbeten.
  3. Ekonomisk rapportKassören presenterar en översiktlig rapport om föreningens ekonomi för 2023.
  4. Val av styrelseVi väljer in nya styrelsemedlemmar för att fortsätta leda SLMA framåt. Om du är intresserad av att engagera dig eller nominera någon, vänligen kontakta valberedningen på förhand.
  5. Verksamhetsplan och budget för 2024Vi presenterar planerna för det kommande året och diskuterar hur vi kan fortsätta att utveckla och stärka SLMA:s verksamhet.
  6. Övriga ärendenHär ges möjlighet för medlemmar att lyfta upp eventuella övriga frågor eller ärenden som de önskar diskutera.
  7. AvslutningVi avslutar årsmötet med att sammanfatta besluten som tagits och tacka alla närvarande för deras engagemang och deltagande.

Efter årsmötet bjuder vi in till en trevlig mingelstund med tillfälle att nätverka och diskutera vidare över lättare förtäring.

Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans forma SLMA:s framtid!

Med vänliga hälsningar, SLMA Styrelse och Ledningsgrupp

Dela detta evenemang

bottom of page