top of page

Första lådorna från Add Pharma skickade till behövande i Libanon

Två flyttkartonger med medicinteknisk utrustning från Add Pharma är skickade till behövande Libanon. Till ett land med en ekonomi som är i fritt fall.


Libanon befinner sig i sin värsta ekonomiska kris på decennier efter att landet misslyckats med att bilda en regering som kunde anta reformer. Detta har därför lett till att valutan tappat över 90% av sitt värde de senaste 18 månaderna. Världsbanken uppger att det är en av de värsta kriserna som världen har beskådat i modern tid.


Resultatet av krisen har medfört att grundläggande produkter såsom mediciner, medicintekniska produkter, modersmjölksersättning och blöjor i dagsläget är en bristvara. De första dödsfallen har börjat uppstå till följd av bristerna. Den 11 juli 2021 gick ett barn bort till följd av att hennes föräldrar misslyckats med att hitta medicin att behandla hennes infektion med. Barnet blev bara 10 månader gammalt.


Vi på SLMA gör vårt allra bästa i försök att lindra en del av lidandet hos en plågad befolkning. Men vi kan inte göra det ensamma. Vi vill därför tacka Add Pharma för er generösa donation till Libanon. Tack för att ni är med och räddar liv!


Skulle du eller ditt företag också vilja donera till ett gott ändamål? Tveka inte att kontakta oss antigen via denna sida eller via ett mail till slma.forening@gmail.com


Tillsammans gör vi skillnad!
47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page